Veloster Turbo Forum

Alarm going off in garage

This is a discussion on Alarm going off in garage within the Veloster Turbo Discussions forums, part of the Veloster Turbo Forum category; Anybody had any problems with the alarm going off for no reason? Mine went off in the garage but it was very cold....

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member
    This user has no status.
     
    Tyzodavid's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Member
    #179
    Posts
    40

    Alarm going off in garage

    Anybody had any problems with the alarm going off for no reason? Mine went off in the garage but it was very cold.

  2. #2
    Senior Member
    This user has no status.
     
    Boots Ylectric's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Member
    #1307
    Location
    Roselle, IL
    Posts
    621
    There are probably little gnomes in your garage tinkering with your sh*t dude.

    You need a gnome trap.
    2013 Veloster Turbo - Boston Red - Matte black Hood stripe and side graphics - Pierce Motorsports VT-One and Rear Torsion Bar - TurboSocks Rigid Collars - Rev Motoring 75A Lower Engine Mount - DIY Intake - Tork Motorsports Turbo Resonator Delete

    twitter.com/Boots_Ylectric
    Instagram - Boots_Ylectric
    Get high on rocks with me - aiclimbingguide.com

  3. #3
    Senior Member
    This user has no status.
     
    Dcannon203's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Member
    #262
    Location
    North America
    Posts
    1,466
    Mine went off a week after i got it once.. have not noticed it since... check to make sure your dome lights or any other lights are NOT on. That may be the issue.

  4. #4
    Supporting Member
    Premium Member
    ┻━┻
    ︵ヽ(`Д)
    5417;︵
    ┻━┻
     
    TheGeekFreek's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Member
    #146
    Location
    Central Ohio
    Posts
    2,364
    it has an alarm?

    hmm.. srsly had no idea.. just assumed it was keyless entry with panic

  5. #5
    Senior Member
    This user has no status.
     
    Stone Axe's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Member
    #1273
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    1,305
    I used to think that it locked itself after I walked away.

    The security system could be more intuitive or have a better explanation in the manual.

  6. #6
    Supporting Vendor
    Hello everyone :)
     
    exLEDSHOP's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Member
    #308
    Location
    Seattle
    Posts
    1,601
    I was just reading on a Venza forum the same thing, and it was a hood sensor that was causing the problem. Temperature changes could cause the contacts to touch or not touch. ...This is from a Toyota, so it may not be of any help to your VT, but I thought it was interesting that others were having the same issue, too. Especially when it was cold.

    Your LED experts~
    123mwsales@gmail.com
    Wish to chat? Unfortunately, no can do at the moment.

  7. #7
    Member
    This user has no status.
     
    Tyzodavid's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Member
    #179
    Posts
    40
    I'm really thinking it may have been the manual alarm (red horn icom),on the remote key, being depressed in my pocket by somthing else.
    Hasn't happened since.

  8. #8
    Senior Member
    .
     
    lagonwagon's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Member
    #1097
    Posts
    1,310
    Quote Originally Posted by Tyzodavid View Post
    I'm really thinking it may have been the manual alarm (red horn icom),on the remote key, being depressed in my pocket by somthing else.
    Hasn't happened since.
    I've done that.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

veloster turbo alarm

Click on a term to search for related topics.
Find us on Google+