Veloster Turbo Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

· Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi team, I've been working this issue for a few weeks. When I turn on the car the screen shows the VEloster logo. It cycles three times, but the functions never display.
I disconnected the battery and discharged the circuits, no change. Reset button, no change.
It seems to me that maybe the screen has a stored veloster image, and the unit is unable to access a drive containing Windows CE. Think I'm right?
Aftermarket head unit is $900 to install, i'm looking for a lower cost option.
 

· Super Moderator
2014 Veloster Turbo Manual
Joined
·
4,272 Posts
the backend stuff on the HU is hit or miss, usually miss.

belsee makes a fantastic drop in unit for much much less than 900 bucks installed.
 

· Registered
2014 Veloster Turbo, Elite White, AT
Joined
·
14 Posts
Sure, try this thread out. I used it to fix my non-nav bluetooth issues:


And I think I saw another thread in here for a more recent update. Try searching "iso file" on the forum.
 

· Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #7 ·
A few people on here promoted Belsee units. I can tell you first hand that I am very unhappy with this unit. They promised that backup camera and steering wheel controls would work. Two harnesses later, no, these don't work. Getting the CarPlay to work took a while, and updating the OS is not easy, instructions are in Mandarin, poor support. Recommend against!
 

· Super Moderator
2014 Veloster Turbo Manual
Joined
·
4,272 Posts
That super stinks… the used seicane china unit I bought has a separate rear camera but they said the wheel will work. Still no time yet to give it a go and install it.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top